Skip to main content

Voordelen Veranda

De voordelen van het hebben van een veranda

Unieke veranda, volledig op maat

Een veranda kan een waardevolle toevoeging zijn aan elk huis. Het biedt niet alleen extra ruimte en comfort, maar ook tal van andere voordelen. Hier een aantal van de voordelen van een veranda:

  • Extra leefruimte
  • Bescherming tegen weersinvloeden
  • Verhoogde waarde van uw woning
  • Verminderde energiekosten
  • Meer privacy
  • Luxe en comfort, zonder al te veel moeite
Ik wil meer weten

Geniet van de voordelen van een veranda

Onze specialiteit

Wilt u ook een aluminium veranda? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op. We helpen u graag

Contact

Extra leefruimte

Talloze voordelen

Een van de vele voordelen van een veranda is de extra leefruimte. Door een veranda te (laten) plaatsen krijgt men vaak vele vierkante meters extra een leefruimte, zonder écht tuin in te leveren. U kunt het gebruiken als een uitbreiding van uw woon- of eetkamer, of zelfs een extra slaapkamer. Het is de ideale plek om tot rust te komen, te genieten van de buitenlucht en het uitzicht op uw tuin.

Extra leefruimte
Veranda

Bescherming tegen weersinvloeden

Talloze voordelen

Een ander voordeel van een veranda is de bescherming tegen het weer. Of het nu regent, sneeuwt of het zonnetje mooi schijnt. Met een veranda kunt u genieten van uw buitenruimte zonder last te hebben van het weer.

Verhoogde waarde van woning

Talloze voordelen

Een veranda kan de waarde van uw huis verhogen. Het is een gewilde functie bij potentiële kopers en kan helpen om uw huis sneller te verkopen en tegen een hogere prijs.

Veranda beed aanzicht

Onze showroom

Onze specialiteit

Wilt u onze aluminium veranda’s in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste veranda’s neer.

Plan een afspraak

Verminderde energiekosten

Kostenbesparend

Door een veranda te (laten) plaatsen kunt u zonnestralen blokkeren of de temperatuur van uw huis verhogen. Hierdoor bent u minder afhankelijk van airconditioning of verwarming. Dit zorgt voor minder energiekosten, en dat is fijn voor uw portemonnee.

Veranda Front
Meer Privacy

Meer Privacy

Stop de gluurburen

Een bijkomend voordeel van het hebben van een veranda is de extra privacy die deze biedt. Door de beschutting heeft u namelijk veel minder tot geen last van nieuwsgierige buren en / of voorbijgangers.

Luxe en comfort, zonder al te veel moeite

Puur genieten

Een van de belangrijkste voordelen van een veranda is misschien wel wat u allemaal krijgt in ruil voor heel weinig moeite. Een aluminium veranda is namelijk extreem duurzaam en kost vrijwel geen onderhoud. Hierdoor kun jij het hele jaren genieten, zonder ook maar iets te doen.

Veranda - Luxe en comort

Ook jouw tuin upgraden? Vraag snel een offerte aan!

Google Rating
4.9
Based on 136 reviews
js_loader