Skip to main content

Glazen veranda

Glazen Veranda

Het hele jaar genieten

Het hele jaar genieten van uw glazen veranda? Dan bent u bij 4 Seizoen Veranda op het juiste adres. Wij leveren uw glazen veranda goedkoop, snel én volledig naar uw wens. Zo kiest u in elk seizoen, droog of nat, voor tuinplezier. De glazen veranda is niet alleen erg stabiel, maar ook weerbestendig. Zo bent u verzekerd dat uw veranda jarenlang meegaat.

  • Hoogwaardig aluminium
  • Onderhoudsarm & Duurzaam
  • Licht in gewicht en zeer sterk materiaal
  • Incl. inmeten, maatwerk, montage en service
  • Levertijd 2 weken
  • 10 jaar garantie op aluminium, 5 jaar op poedercoating en 1 jaar montage
Ik wil een glazen veranda
Serre - binnekant laag

Hoogwaardige glazen veranda

Altijd op maat gemaakt

Een glazen veranda is een stijlvol verlengstuk voor uw huis, waar u volop kunt genieten van uw tuin. Meestal bestaat een veranda uit een aflopend schuin dak, bevestigd aan uw woning met eventueel zijwanden naar keuze. Met een glazen veranda zorgt u voor meer leefruimte en heeft daarnaast andere praktische voordelen zoals de mogelijkheid tot het drooghouden van uw tuinmeubilair. Onze moderne veranda’s staan bekend om hun hoogwaardige en robuuste kwaliteit, voor een erg aantrekkelijke prijs. Meer weten? Download de brochure

Brochure downloaden
Serre - binnekant

Onderhoudsarm & Duurzaam

U heeft er geen omkijken naar

Onze glazen veranda’s zijn onderhoudsarm en duurzaam. Door het gebruik van hoogwaardig glas gaat uw veranda jaren mee. Mocht er toch iets fout gaan? Geen zorgen. U krijgt 10 jaar garantie op aluminium, 5 jaar op poedercoating en 1 jaar montage. Zo zit u altijd goed, én droog.

Veranda laten plaatsen door een specialist

Uw glazen veranda, snel geleverd

Wij werken snel én nauwkeurig

U wilt natuurlijk snel kunnen genieten van uw veranda met glas. Daarom is onze levertijd 2 weken. Zodra u contact met ons opneemt stellen wij, op basis van uw wensen, een prijsopgave op en kijken we samen naar de mogelijkheden. Vervolgens plannen we een afspraak in waarbij onze klantadviseur langs komt op locatie. Deze geeft u dan persoonlijk advies. Vervolgens wordt er een offerte opgesteld en wordt er een datum afgesproken waarop ons montageteam langskomt om de veranda te plaatsen. Makkelijker kan het niet. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem snel contact op.

Contact
Serre - binnekant laag

Glazen schuifwand

Helemaal naar wens samen te stellen

Ook een glazen schuifwand behoort tot de mogelijkheden bij het samenstellen van uw glazen veranda. Met glazen schuifwanden aan de voorkant van uw veranda zorgt u voor een stukje afscherming en creëert u een dichte ruimte. Een mooie toevoeging aan uw stijlvolle tuinoverkapping. Ideaal voor in de zomer én de winter. Benieuwd naar de (andere) mogelijkheden? Neem snel contact op. We helpen je graag.

Contact

Onze glazen veranda, met opaal of toch helder glas?

Uw droomveranda

Bij het plaatsen van een glazen veranda vinden we het belangrijk dat deze volledig naar uw wens is. Hierom bieden wij onze veranda’s in twee verschillende soorten glas: opaal of helder. Heeft u een andere wens voor uw veranda? Vraag naar de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee.

Contact
Tuinoverkapping - montage

Onze showroom

Onze glazen veranda's bekijken?

Wilt u onze glazen veranda’s in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Oirschot. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste glazen veranda’s neer.

Plan een afspraak
Serre side

Kies voor een Glazen Veranda van 4 Seizoen Veranda

Volledig op maat, hoogwaardige kwaliteit én snel geplaatst

Onze veranda’s zijn gemaakt van hoogwaardig glas. Hierdoor is uw nieuwe veranda niet alleen robuust, maar ook onderhoudsarm en duurzaam. Onze veranda’s worden op maat gemaakt. Zo krijgt u een unieke uitbreiding aan uw huis. Tot slot krijgt u 10 jaar garantie op aluminium, 5 jaar op poedercoating en 1 jaar montage. Kortom, koopt u een glazen veranda bij 4 Seizoen Veranda? Dan bent u verzekerd van een prachtige upgrade.

Ik wil een glazen veranda

Ook jouw tuin upgraden? Vraag snel een offerte aan!

Google Rating
4.8
Based on 143 reviews
js_loader