Skip to main content

Veranda kosten

De kosten van een veranda

Unieke veranda, volledig op maat

Wat kan een veranda kosten? Wanneer u een veranda wilt (laten) plaatsen wilt u natuurlijk weten wat u kunt verwachten van de prijs. Hoewel we de factoren kunnen bespreken die impact hebben op de kosten, raden we altijd aan contact op te nemen of een offerte op te vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  • Afmetingen
  • Materiaal
  • Type dak
  • Extra functies & accessoires
  • Montage
Ik wil prijsadvies op maat
Voordelen Veranda

Factoren rondom de kosten van een veranda

Specialist in aluminium veranda's op maat

Er zijn een aantal factoren die impact hebben op de kosten. Denk hierbij aan de afmetingen, het materiaal, het type dak, de kwaliteit van montage en eventueel andere functies en / of extra accessoires / wensen. Wilt u weten wat uw veranda ongeveer gaat kosten? Vraag snel een offerte aan, compleet vrijblijvend. Of neem contact met ons op.

Offerte aanvragenContact

Afmetingen

Natuurlijk is de grootte van een veranda een belangrijk factor; hoe groter de veranda, hoe groter de kosten.

Materiaal

Veranda’s kunnen gebouwd worden van verschillende materialen. Denk hierbij aan aluminium, staal, PVC en hout. Elk materiaal heeft zijn eigen prijsklasse. 4 Seizoen Veranda biedt enkel aluminium veranda’s. Dit omdat het materiaal niet alleen duurzaam en robuust is, maar ook nog eens interessant voor uw portemonnee.

Type dak

Het dak van een veranda heeft natuurlijk ook impact op het prijskaartje. Over het algemeen heeft u een keuze tussen Polycarbonaat en glas. Een veranda met een glazen dak is vaak duurder dan wanneer deze van polycarbonaat is gemaakt.

Extra opties / Accessoires

Wilt u een veranda met leuke extra’s zoals LED-verlichting, een verwarming, een ventilator of iets anders? Dan heeft dit natuurlijk een impact op de prijs. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We denken graag met u mee.

Montage

Wanneer u zelf uw veranda monteert houdt u hier natuurlijk weinig tot geen kosten aan over. Kiest u voor een montage door een specialist? Dan brengt dit kosten met zich mee. Echter raden wij altijd aan om te kiezen voor een specialist, niet alleen omdat de montage dan precies verloopt zoals dit hoort, maar u krijgt bij ons ook een jaar lang garantie op de montage zelf. Zo bent u 100% zeker dat uw veranda juist is gemonteerd.

Onze showroom

Onze specialiteit

Wilt u onze aluminium veranda’s in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste veranda’s neer.

Plan een afspraak

Wat kost een veranda?

Nog even samenvattend

Zoals hierboven beschreven zijn de kosten van uw veranda sterk afhankelijk van uw wensen. De grootte, het materiaal en het type dak bepalen de kosten van de veranda. Daarnaast kunt u kiezen voor extra opties en het laten monteren van uw veranda. De kosten zijn dus erg variabel. Een aluminium veranda kan gemiddeld ergens tussen de €3.000,- en €30.000 euro kosten. Wilt u weten wat uw veranda kost? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag.

Veranda op maat

Ook jouw tuin upgraden? Vraag snel een offerte aan!

Google Rating
4.8
Based on 143 reviews
js_loader