Skip to main content

Serre kosten

De kosten van een serre

Unieke serre, volledig op maat

Wat zijn de kosten voor een serre? Wanneer u overweegt een serre te (laten) plaatsen, wilt u uiteraard inzicht krijgen in de verwachte kosten. Er zijn veel verschillende factoren die de prijs beïnvloeden kunnen beïnvloeden, hierom adviseren we altijd om persoonlijk contact op te nemen of een offerte aan te vragen. Op deze manier krijgt u een nauwkeurig beeld van wat uw wensen voor invloed hebben op de kosten.

  • Afmetingen
  • Materiaal
  • Type dak
  • Extra functies & accessoires
  • Montage
Ik wil prijsadvies op maat
Serre 40 graden hoek

Factoren rondom de kosten van een serre

Specialist in aluminium serre's op maat

Er zijn een aantal factoren die impact hebben op de kosten. Denk hierbij aan de afmetingen, het materiaal, het type dak, de kwaliteit van montage en eventueel andere functies en / of extra accessoires / wensen. Wilt u weten wat uw serre ongeveer gaat kosten? Vraag snel een offerte aan, compleet vrijblijvend. Of neem contact met ons op.

Meer weten?Contact

Afmetingen

Natuurlijk is de grootte van een serre een belangrijk factor; hoe groter de serre, hoe groter de kosten.

Materiaal

Serre’s kunnen gebouwd worden van verschillende materialen. Denk hierbij aan aluminium, staal, PVC en hout. Elk materiaal heeft zijn eigen prijsklasse. 4 Seizoen Veranda biedt enkel aluminium serre’s. Dit omdat het materiaal niet alleen duurzaam en robuust is, maar ook nog eens interessant voor uw portemonnee.

Type dak

Het dak van een serre heeft natuurlijk ook impact op het prijskaartje. Over het algemeen heeft u een keuze tussen Polycarbonaat en glas. Een serre met een glazen dak is vaak duurder dan wanneer deze van polycarbonaat is gemaakt.

Extra opties / Accessoires

Wilt u een serre met leuke extra’s zoals LED-verlichting, een verwarming, een ventilator of iets anders? Dan heeft dit natuurlijk een impact op de prijs. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We denken graag met u mee.

Montage

Wanneer u zelf uw serre monteert, houdt u hier natuurlijk weinig tot geen kosten aan over. Echter raden wij altijd aan om te kiezen voor een specialist, niet alleen omdat de montage dan precies verloopt zoals dit hoort, maar u krijgt bij ons ook een jaar lang garantie op de montage zelf. Zo bent u 100% zeker dat uw serre juist is gemonteerd.

Onze showroom

Onze specialiteit

Wilt u onze aluminium serre’s in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste serre’s neer.

Plan een afspraak

Wat kost een serre?

Nog even samenvattend

Kortom, de kosten van uw serre zijn sterk afhankelijk van uw wensen. De grootte, het materiaal en het type dak hebben direct invloed op de kosten van uw serre. Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen voor extra opties en het laten monteren van uw serre. Gemiddeld kost een aluminium serre tussen de €3.000,- en €30.000 euro. Wilt u weten wat uw droomserre kost? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag.

Serre - binnekant laag

Ook jouw tuin upgraden? Vraag snel een offerte aan!

Google Rating
4.9
Based on 136 reviews
js_loader