Skip to main content

Overkapping Eindhoven

Overkapping voor uw tuin in Eindhoven

Een tuinoverkapping die écht wat extra's heeft

Bent u op zoek naar een overkapping en woont u in Eindhoven of omgeving? Dan helpen wij u graag! Onze overkappingen en veranda’s staan bekend om hun sprekende kwaliteit. Wij leveren een hoogwaardige overkapping voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Tuinoverkapping kopen?

Wilt u nét dat beetje extra luxe aan uw huis? Door uw tuin te overkappen met een veranda voelt uw huis veel ruimer aan. Daarnaast heeft u minder last van weersomstandigheden en de vervelende nattigheid. Zo blijft uw meubilair in perfecte conditie. Ideaal! Wij bieden diverse opties om onze standaard veranda’s uit te breiden. Zo krijgt u een veranda die perfect bij u past. Kortom, een veranda van 4 Seizoen Veranda zorgt ervoor dat u nóg meer geniet van uw tuin in Eindhoven!

4 Seizoen Veranda - Veranda laten plaatsen? Overkapping

Wat is een overkapping?

Onze zekerheden

Een overkapping is een houten of aluminium geraamte met een dak erop. Deze wordt meestal in een tuin geplaatst. Overkappingen steunen meestal op twee of meer staanders. Het dak is aflopend en wordt meestal van polycarbonaat of glas gemaakt. Uiteraard kunt u de overkapping uitbreiden allerlei accessoires. Denk hierbij aan spie’s, LED-verlichting en zonwering. Ook bestaat er de mogelijkheid om de overkapping uit te breiden met glazen schuifwanden en zijpanelen. Zo krijgt u een complete tuinkamer/serre.

Contact opnemen

Onze zekerheden

 • Hoogwaardig aluminium
 • Luxe uitstraling & weersbestendig
 • Incl. inmeten, maatwerk, montage en service
 • Levertijd 2 weken
 • 10 jaar garantie op aluminium, 5 jaar op poedercoating en 1 jaar montage

Serre met glazen schuifwanden

Serre / tuinkamer Eindhoven

Door glazen schuifwanden, zijwanden en zonwering toe te voegen breidt u uw veranda gemakkelijk uit tot een serre/tuinkamer. Onze glazen schuifwanden zijn van 10mm dik veiligheidsglas en worden geplaatst in een aluminium onderrails.

Serre
Tuinoverkapping - montage
Carport

Carport Eindhoven

Duurzame & luxe carport

Wilt u een aluminium carport voor uw huis in Eindhoven? Geen probleem. Naast een fantastische tuinoverkapping realiseren wij namelijk ook prachtige carports. De carport is zeer duurzaam en heeft een luxe uitstraling. Ook de carport is uit te breiden met diverse opties zoals LED-verlichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Carports

Uw veranda op maat geleverd

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Om u compleet te voorzien van uw wensen zijn onze overkappingen samen te stellen met allerlei opties en accessoires. Denk hierbij aan opties zoals zijwanden van glas, polycarbonaat of aluminium. Wilt u LED-verlichting? Ook dat bieden wij. Hiernaast krijgt u altijd 5 jaar garantie op de varanda en 1 jaar garantie op de montage. Bekijk de brochure.

Ik wil meer weten?

Kleuren

 • Creme wit
 • Antraciet

Afmetingen

Breedtes 3000cm t/m 12000cm
Dieptes 2500cm t/m 6000m (veranda met glas kan max. tot 4000cm)
Staanders 2 of 3 (groter dan 6 meter) of 4 (vrijstaand) met een standaard hoogte van 2500m

Dakmateriaal

 • Polycarbonaat(opaal/helder)
 • Glas

Zijwanden

 • Sandwichpanelen
 • Aluminium
 • Glas
 • Glazenschuifwanden
 • Polycarbonaat

Wij helpen u graag aan een mooie overkapping!

Uw verandaspecialist in Brabant!

Woont u in Brabant en heeft u interesse onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor uw tuin!

Contact

Ook jouw tuin upgraden? Vraag snel een offerte aan!

Google Rating
4.9
Based on 136 reviews
js_loader