Skip to main content

OVERKAPPING DEN BOSCH

Een tuinoverkapping die écht wat extra's heeft

Overkapping voor uw tuin in Den Bosch

Bent u op zoek naar een overkapping en woont u in Den Bosch of omgeving? Dan helpen wij u graag! Wij bieden u overkappingen en veranda’s die bekend staan om hun uitstraling en kwaliteit. Wat krijgt u? Een hoogwaardige overkapping voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Uw tuin upgraden met een tuinoverkapping?

Wilt u net wat meer huis zonder tuin in te leveren? Of wilt u graag droog in de tuin kunnen zitten? Wat uw droom ook is. 4 Seizoen Veranda bied overkappingen die bij u passen. Een tuinoverkapping zorgt er niet alleen voor dat uw huis veel ruimer aanvoelt, maar beschermt ook uw meubilair tegen regen en andere weersomstandigheden. Wij bieden diverse opties om onze standaard veranda’s uit te breiden. Zo krijgt u een veranda die perfect bij u past. Kortom, wilt u een overkapping in Den Bosch? Kies dan voor een veranda van 4 Seizoen Veranda. Wij zorgen ervoor dat u nóg meer geniet van uw tuin.

Overkapping Den Bosch | Serre kopen | Glazen Veranda

Wat is een overkapping?

Een overkapping is een houten of aluminium geraamte met een dak erop. Deze wordt bijna altijd in uw tuin geplaatst. De overkapping steunt meestal op twee of meer staanders. Hierdoor het geheel erg stabiel. Het dak loopt af en wordt meestal van polycarbonaat of glas gemaakt. De overkapping kan makkelijk worden uitgebreid met allerlei accessoires. Denk hierbij aan spie’s, LED-verlichting en zonwering. Ook bestaat er de mogelijkheid om de overkapping uit te breiden met glazen schuifwanden en zijpanelen. Dit zorgt voor een complete tuinkamer/serre. Super handig wanneer u in de koudere maanden buiten wilt zitten.

Contact opnemen

Onze zekerheden

  • Hoogwaardig aluminium
  • Luxe uitstraling & weersbestendig
  • Incl. inmeten, maatwerk, montage en service
  • Levertijd 2 weken
  • 5 jaar garantie
Overkapping Den Bosch | Veranda Den Bosch

Serre / tuinkamer Den Bosch

Serre met glazen schuifwanden

Door glazen zijwanden, schuifwanden en zonwering toe te voegen breidt u uw veranda gemakkelijk uit tot een serre/tuinkamer. Heel fijn wanneer u ook in de regen of kou buiten wilt zitten. Onze glazen schuifwanden zijn van 10mm dik veiligheidsglas en worden geplaatst in een aluminium onderrails. Zo zit u niet alleen droog maar ook veilig.

Serre's

Duurzame & luxe carport

Carport Den Bosch

Wilt u een aluminium carport voor uw huis in Den Bosch? Geen probleem. Naast onze hele mooie tuinoverkappingen realiseren wij namelijk ook prachtige carports. Onze carport is zeer duurzaam en heeft een luxe uitstraling. Net zoals de tuinoverkapping is de carport uit te breiden met diverse opties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Carports
Carport Tilburg | 4 Seizoen Veranda
Kwaliteit & betrouwbaarheid

Uw Overkapping op maat geleverd

Om u compleet te voorzien van uw wensen zijn onze overkappingen samen te stellen met allerlei opties en accessoires. Denk hierbij aan opties zoals zijwanden van glas, polycarbonaat of aluminium. Wilt u LED-verlichting? Ook dat bieden wij. Hiernaast krijgt u altijd 5 jaar garantie op de varanda en 1 jaar garantie op de montage. Bekijk de brochure.

Ik wil meer weten

Kenmerken

Kleuren

Creme wit & Antraciet

Afmetingen

Breedtes 3000cm t/m 12000cm
Dieptes 2500cm t/m 6000m (veranda met glas kan max. tot 4000cm)
Staanders 2 of 3 (groter dan 6 meter) of 4 (vrijstaand) met een standaard hoogte van 2500m

Dakmateriaal

Polycarbonaat(opaal/helder) & Glas

Zijwanden

Sandwichpanelen, Aluminium, (vaste) glas/glazenschuifwanden, polycarbonaat

Uw verandaspecialist in Den Bosch!

Wij helpen u graag aan een mooie overkapping!

Woont u in Den Bosch en heeft u interesse onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor uw tuin!

Contact

Vraag direct online een offerte aan.

Prijsindicatie op maat binnen 3 werkdagen.