Skip to main content

OVERKAPPING TILBURG

Stijlvolle tuinoverkapping

Overkapping voor uw tuin in Tilburg

Zoekt u een overkapping en woont u in Tilburg of omgeving? Dan helpen wij u graag verder. Onze veranda’s staan bekend om hun robuuste kwaliteit. Wij leveren een hoogwaardige overkapping voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Waarom een tuinoverkapping?

Door uw tuin te overkappen met een veranda geeft u een stukje extra luxe aan uw huis. Zo voelt uw huis ruimer aan, hoeft u niet bang te zijn dat uw tuinmeubilair nat wordt én heeft u minder last van weersomstandigheden. Er zijn zelfs diverse opties om onze standaard veranda uit te breiden. Kortom, met onze robuuste en duurzame veranda’s kunt u nóg meer van uw tuin in Tilburg genieten!

Veranda in tuin | Serre kopen | Veranda op maat

Wat is een overkapping?

Een overkapping is een aflopend dak wat meestal in uw tuin geplaatst wordt. Deze steunt op twee of meer staanders en het dak is meestal van polycarbonaat of glas. Uiteraard kunt u de overkapping uitbreiden met spie’s, LED-verlichting en zonwering. Daarnaast is het mogelijk om met glazen schuifwanden en zijpanelen complete tuinkamer/serre te maken.

Contact opnemen

Onze zekerheden

  • Luxe uitstraling & weersbestendig
  • Hoogwaardig aluminium
  • Incl. inmeten, maatwerk, montage en service
  • Levertijd 2 weken
  • 5 jaar garantie
Serre / tuinkamer Tilburg | Veranda op maat

Serre / tuinkamer Tilburg

Serre met glazen schuifwanden

Door aan de veranda glazen schuifwanden, zijwanden en zonwering toe te voegen kunt u zelfs uitbreiden tot volwaardige serre/tuinkamer. Onze glazen schuifwanden zijn van 10mm dik veiligheidsglas en worden geplaatst in een aluminium onderrails.

Serre's

Duurzame & luxe carport

Carport Tilburg

Wilt u een aluminium carport voor uw huis in Tilburg? Geen probleem. Naast tuinoverkapping realiseren wij namelijk ook prachtige carports. De carport is zeer duurzaam en heeft een luxe uitstraling. Ook de carport is uit te breiden met diverse opties zoals LED-verlichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Carports
Carport Tilburg | 4 Seizoen Veranda
Kwaliteit & betrouwbaarheid

Uw veranda op maat geleverd

Onze overkappingen zijn naar wens samen te stellen met allerlei opties en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan zijwanden van glas, polycarbonaat of aluminium. Daarnaast krijgt u altijd 5 jaar garantie op de veranda en 1 jaar garantie op de montage. Bekijk onze brochure.

Brochure downloaden

Kenmerken

Kleuren

Creme wit & Antraciet

Afmetingen

Breedtes 3000cm t/m 12000cm
Dieptes 2500cm t/m 6000m (veranda met glas kan max. tot 4000cm)
Staanders 2 of 3 (groter dan 6 meter) of 4 (vrijstaand) met een standaard hoogte van 2500m

Dakmateriaal

Polycarbonaat(opaal/helder) & Glas

Zijwanden

Sandwichpanelen, Aluminium, (vaste) glas/glazenschuifwanden, polycarbonaat

Uw verandaspecialist in Tilburg!

Wij helpen u graag aan een mooie overkapping!

Woont u in Tilburg en heeft u interesse onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor uw tuin!

Contact

Vraag direct online een offerte aan.

Prijsindicatie op maat binnen 3 werkdagen.