Skip to main content

Overkapping kosten

De kosten van een overkapping

Unieke overkapping, volledig op maat

Zoekt u naar de ideale overkapping voor uw tuin, terras of oprit? De kosten van een overkapping kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Bij 4 Seizoen Overkapping helpen we u graag om een keuze te maken die past bij uw budget en wensen. Hieronder leest u alles over de kosten van een overkapping.

  • Afmetingen
  • Materiaal
  • Type dak
  • Extra functies & accessoires
  • Montage
Ik wil prijsadvies op maat
Veranda - montage

Factoren rondom de kosten van een overkapping

Specialist in aluminium overkappingen op maat

Er zijn een aantal factoren die impact hebben op de kosten. Denk hierbij aan de afmetingen, het materiaal, het type dak, de kwaliteit van montage en eventueel andere functies en / of extra accessoires / wensen. Wilt u weten wat uw overkapping ongeveer gaat kosten? Vraag snel een offerte aan, compleet vrijblijvend. Of neem contact met ons op.

Offerte aanvragenContact

Kleuren

De grootte van de overkapping speelt een cruciale rol in de totale kosten. Hoe groter de overkapping, hoe meer materiaal en arbeid nodig zijn, wat de prijs zal verhogen.

Materiaal

Overkappingen kunnen gebouwd worden van verschillende materialen. Denk hierbij aan aluminium, staal, PVC en hout. Elk materiaal heeft zijn eigen prijsklasse. 4 Seizoen Veranda biedt enkel aluminium overkappingen. Dit omdat het materiaal niet alleen duurzaam en robuust is, maar ook nog eens interessant voor uw portemonnee.

Type dak

Het dak van een overkapping heeft natuurlijk ook impact op het prijskaartje. Over het algemeen heeft u een keuze tussen Polycarbonaat en glas. Een overkapping met een glazen dak is vaak duurder dan wanneer deze van polycarbonaat is gemaakt.

Extra opties / Accessoires

Wilt u extra’s zoals verlichting, verwarming of schuifwanden? Deze toevoegingen kunnen de overkapping kosten verhogen, maar bieden ook meer comfort en functionaliteit.

Montage

De installatie van een overkapping kan complex zijn. Professionele montage garandeert kwaliteit maar voegt ook toe aan de totale kosten.

Onze showroom

Onze specialiteit

Wilt u onze aluminium overkappingen in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt, kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste overkappingen neer.

Plan een afspraak

Wat kost een overkapping?

Nog even samenvattend

Kortom, de kosten van uw overkapping zijn sterk afhankelijk van uw wensen. De grootte, het materiaal, en het type overkapping hebben direct invloed op de kosten. Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen voor extra opties zoals verlichting en verwarming, en het laten monteren van uw overkapping. Gemiddeld kost een aluminium overkapping tussen de €2.500,- en €25.000 euro. Wilt u weten wat uw droomoverkapping kost? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag.

Tuinoverkapping - montage

Ook jouw tuin upgraden? Vraag snel een offerte aan!

Google Rating
4.9
Based on 136 reviews
js_loader