Skip to main content

OVERKAPPING BREDA

Een tuinoverkapping die écht wat extra's heeft

Overkapping voor uw tuin in Breda

Wilt u een overkapping voor uw tuin in Breda? Dan helpen wij u graag. Wij zijn specialist op het gebied van overkappingen en veranda’s welke bekend staan om hun uitstraling én kwaliteit. Kortom, u krijgt een hoogwaardige overkapping voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Geniet nog meer van uw tuin met een overkapping van 4 Seizoen Veranda.

Meer huis, maar niet minder tuin? Dat is wat wij bieden met onze veranda’s. Een tuinoverkapping zorgt er namelijk voor dat uw huis veel ruimer aanvoelt en beschermt daarnaast uw meubilair tegen weersomstandigheden. Wat uw droom ook is, 4 Seizoen Veranda bied overkappingen die bij u passen.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om onze standaard veranda’s uit te breiden. Zo krijgt u een veranda die perfect bij u past. Kortom, wilt u een overkapping in Breda? Kies dan voor een veranda van 4 Seizoen Veranda.

Ik wil nóg meer genieten
4 Seizoen Veranda Overkapping Breda - Serre - Glazen Veranda - Glazen schuifwand | Veranda Kosten

Wat is een overkapping?

Een overkapping is in principe een geraamte met een dak erop. Dit geraamte bestaat uit hout of aluminium en wordt in uw tuin geplaatst. De overkapping steunt meestal op twee of meer staanders, zo is deze erg stabiel. Het dak van de overkapping loopt af en wordt meestal van polycarbonaat of glas gemaakt. 4 Seizoen Veranda zorgt er voor dat al onze overkapping gemakkelijk uitgebreid kunnen worden. Denk hierbij aan upgrades zoals: spie’s, LED-verlichting en zonwering. Ook bieden wij de mogelijkheid om de overkapping uit te breiden met glazen schuifwanden en zijpanelen. Dit zorgt voor een complete tuinkamer/serre. Kortom, wat uw wens ook is. 4 Seizoen Veranda helpt u graag.

Contact opnemen

Onze zekerheden

  • Hoogwaardig aluminium
  • Luxe uitstraling & weersbestendig
  • Incl. inmeten, maatwerk, montage en service
  • Levertijd 2 weken
  • 5 jaar garantie
Serre Tuinkamer Overkapping Breda | Veranda Eindhoven

Serre / tuinkamer Breda

Serre met glazen schuifwanden

Meer ruimte door een serre? Door glazen zijwanden, schuifwanden en zonwering toe te voegen verandert u uw veranda gemakkelijk in een serre/tuinkamer. Onze glazen schuifwanden zijn van 10mm dik veiligheidsglas. Deze worden geplaatst in een aluminium onderrails. Dit zorgt er voor dat u niet alleen droog zit, maar ook veilig! Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Serre's

Duurzame & luxe carport

Carport Breda

Wilt u een aluminium carport voor uw huis in Breda? Dat regelen wij graag voor u! Naast onze fantastische tuinoverkappingen en serre’s realiseren wij namelijk ook prachtige carports. Onze carport zijn niet alleen duurzaam, maar hebben ook een luxe uitstraling. Ook zijn onze carports gemakkelijk uit te breiden met diverse opties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

Carports
Carport Tilburg | 4 Seizoen Veranda
Kwaliteit & betrouwbaarheid

Uw veranda op maat geleverd

Tevredenheid staat bij ons voor op. Om u compleet te voorzien van uw wensen zijn onze overkappingen samen te stellen met allerlei opties en accessoires. Zo is er altijd iets wat bij u past. Denk hierbij aan opties zoals zijwanden van glas, polycarbonaat of aluminium. Wilt u LED-verlichting? Ook dat bieden wij. U krijgt altijd 5 jaar garantie op de varanda en 1 jaar garantie op de montage. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk de brochure eens.

Ik wil meer weten

Kenmerken

Kleuren

Creme wit & Antraciet

Afmetingen

Breedtes 3000cm t/m 12000cm
Dieptes 2500cm t/m 6000m (veranda met glas kan max. tot 4000cm)
Staanders 2 of 3 (groter dan 6 meter) of 4 (vrijstaand) met een standaard hoogte van 2500m

Dakmateriaal

Polycarbonaat(opaal/helder) & Glas

Zijwanden

Sandwichpanelen, Aluminium, (vaste) glas/glazenschuifwanden, polycarbonaat

Uw verandaspecialist in Breda!

Wij helpen u graag aan een mooie overkapping!

Woont u in Breda en heeft u interesse onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor uw tuin!

Contact

Vraag direct online een offerte aan.

Prijsindicatie op maat binnen 3 werkdagen.