Skip to main content

Overkapping Breda

Overkapping voor uw tuin in Breda

Een tuinoverkapping die écht wat extra's heeft

Wilt u een overkapping voor uw tuin in Breda? Dan helpen wij u graag. Wij zijn specialist op het gebied van overkappingen en veranda’s welke bekend staan om hun uitstraling én kwaliteit. Kortom, u krijgt een hoogwaardige overkapping voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Geniet nog meer van uw tuin met een overkapping van 4 Seizoen Veranda.

Meer huis, maar niet minder tuin? Dat is wat wij bieden met onze veranda’s. Een tuinoverkapping zorgt er namelijk voor dat uw huis veel ruimer aanvoelt en beschermt daarnaast uw meubilair tegen weersomstandigheden. Wat uw droom ook is, 4 Seizoen Veranda bied overkappingen die bij u passen.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om onze standaard veranda’s uit te breiden. Zo krijgt u een veranda die perfect bij u past. Kortom, wilt u een overkapping in Breda? Kies dan voor een veranda van 4 Seizoen Veranda.

Ik wil meer genieten
Veranda - scheelt in kosten - montage

Wat is een overkapping?

Onze zekerheden

Een overkapping is in principe een geraamte met een dak erop. Dit geraamte bestaat uit hout of aluminium en wordt in uw tuin geplaatst. De overkapping steunt meestal op twee of meer staanders, zo is deze erg stabiel. Het dak van de overkapping loopt af en wordt meestal van polycarbonaat of glas gemaakt. 4 Seizoen Veranda zorgt er voor dat al onze overkapping gemakkelijk uitgebreid kunnen worden. Denk hierbij aan upgrades zoals: spie’s, LED-verlichting en zonwering. Ook bieden wij de mogelijkheid om de overkapping uit te breiden met glazen schuifwanden en zijpanelen. Dit zorgt voor een complete tuinkamer/serre. Kortom, wat uw wens ook is. 4 Seizoen Veranda helpt u graag.

Contact opnemen

Onze zekerheden

 • Hoogwaardig aluminium
 • Luxe uitstraling & weersbestendig
 • Incl. inmeten, maatwerk, montage en service
 • Levertijd 2 weken
 • 10 jaar garantie op aluminium, 5 jaar op poedercoating en 1 jaar montage

Serre met glazen schuifwanden

Serre / tuinkamer Breda

Meer ruimte door een serre? Door glazen zijwanden, schuifwanden en zonwering toe te voegen verandert u uw veranda gemakkelijk in een serre/tuinkamer. Onze glazen schuifwanden zijn van 10mm dik veiligheidsglas. Deze worden geplaatst in een aluminium onderrails. Dit zorgt er voor dat u niet alleen droog zit, maar ook veilig! Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Serre
Serre schuifwand
Carport

Carport Breda

Duurzame & luxe carport

Wilt u een aluminium carport voor uw huis in Breda? Dat regelen wij graag voor u! Naast onze fantastische tuinoverkappingen en serre’s realiseren wij namelijk ook prachtige carports. Onze carport zijn niet alleen duurzaam, maar hebben ook een luxe uitstraling. Ook zijn onze carports gemakkelijk uit te breiden met diverse opties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

Carports

Uw veranda op maat geleverd

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Tevredenheid staat bij ons voor op. Om u compleet te voorzien van uw wensen zijn onze overkappingen samen te stellen met allerlei opties en accessoires. Zo is er altijd iets wat bij u past. Denk hierbij aan opties zoals zijwanden van glas, polycarbonaat of aluminium. Wilt u LED-verlichting? Ook dat bieden wij. U krijgt altijd 10 jaar garantie op aluminium, 5 jaar op poedercoating en 1 jaar montage. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk de brochure eens.

Ik wil meer weten?

Kleuren

 • Creme wit
 • Antraciet

Afmetingen

Breedtes 3000cm t/m 12000cm
Dieptes 2500cm t/m 6000m (veranda met glas kan max. tot 4000cm)
Staanders 2 of 3 (groter dan 6 meter) of 4 (vrijstaand) met een standaard hoogte van 2500m

Dakmateriaal

 • Polycarbonaat(opaal/helder)
 • Glas

Zijwanden

 • Sandwichpanelen
 • Aluminium
 • Glas
 • Glazenschuifwanden
 • Polycarbonaat

Wij helpen u graag aan een mooie overkapping!

Uw verandaspecialist in Brabant!

Woont u in Brabant en heeft u interesse onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor uw tuin!

Contact

Ook jouw tuin upgraden? Vraag snel een offerte aan!

Google Rating
4.9
Based on 140 reviews
js_loader