Skip to main content

OVERKAPPING BRABANT

Een tuinoverkapping die écht wat extra's heeft

Overkapping voor uw tuin in Brabant

Bent u op zoek naar een overkapping voor uw tuin in Brabant? Dan helpen wij u graag! Wij bieden u overkappingen en veranda’s aan die bekend staan om niet alleen hun uitstraling, maar ook kwaliteit. Wat krijgt u? Een hoogwaardige overkapping voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Wij zorgen ervoor dat u nóg meer geniet van uw tuin.

Wilt u meer huis, maar niet minder tuin? Of wilt u graag droog in de tuin kunnen zitten? Wat uw droom ook is, 4 Seizoen Veranda bied overkappingen die bij u passen. Een tuinoverkapping zorgt er voor dat uw huis veel ruimer aanvoelt. Daarnaast beschermt deze uw meubilair ook tegen regen en andere weersomstandigheden. Win-win! Wij bieden verschillende mogelijkheden om onze standaard veranda’s uit te breiden. Zo krijgt u een veranda die perfect bij u past. Kortom, wilt u een overkapping in Brabant? Kies dan voor een veranda van 4 Seizoen Veranda.

overkapping Brabant | Serre Brabant | Carport Brabant

Wat is een overkapping?

Een overkapping is een houten of aluminium geraamte met een dak erop. Deze wordt in principe altijd in uw tuin geplaatst. De overkapping steunt meestal op twee of meer staanders. Dit zorgt ervoor dat het geheel erg stabiel is. Het dak van de overkapping loopt af en wordt meestal van polycarbonaat of glas gemaakt. De overkapping kan makkelijk worden uitgebreid met allerlei accessoires en upgrades. Denk hierbij aan spie’s, LED-verlichting en zonwering. Ook bestaat er de mogelijkheid om de overkapping uit te breiden met glazen schuifwanden en zijpanelen. Dit zorgt voor een complete tuinkamer/serre. Puur genieten wanneer u in de koudere maanden tóch buiten wilt zitten.

Contact opnemen

Onze zekerheden

  • Hoogwaardig aluminium
  • Luxe uitstraling & weersbestendig
  • Incl. inmeten, maatwerk, montage en service
  • Levertijd 2 weken
  • 5 jaar garantie

Duurzame & luxe carport

Carport Brabant

Wilt u een aluminium carport voor uw huis in Brabant? Dat regelen we graag! Naast onze fantastische tuinoverkappingen en serre’s realiseren wij namelijk ook prachtige carports. Onze carport zijn niet alleen duurzaam, maar hebben ook een luxe uitstraling. De carport is natuurlijk uit te breiden met diverse opties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Carports
Carport Tilburg | 4 Seizoen Veranda
overkapping Brabant | Serre Brabant | Carport Brabant | Glazen Veranda

Serre / tuinkamer Brabant

Serre met glazen schuifwanden

Door glazen zijwanden, schuifwanden en zonwering toe te voegen verandert u uw veranda gemakkelijk in een serre/tuinkamer. Onze glazen schuifwanden zijn van 10mm dik veiligheidsglas en worden geplaatst in een aluminium onderrails. Zo zit u niet alleen droog maar ook veilig. Super fijn wanneer u in de koude maanden toch buiten wilt zitten.

Serre's
Kwaliteit & betrouwbaarheid

Uw veranda op maat geleverd

Wij willen dat u tevreden bent. Om u compleet te voorzien van uw wensen zijn onze overkappingen samen te stellen met allerlei opties en accessoires. Denk hierbij aan opties zoals zijwanden van glas, polycarbonaat of aluminium. Wilt u LED-verlichting? Ook dat bieden wij. U krijgt altijd 5 jaar garantie op de varanda en 1 jaar garantie op de montage. Bekijk anders de brochure eens.

Ik wil meer weten

Kenmerken

Kleuren

Creme wit & Antraciet

Afmetingen

Breedtes 3000cm t/m 12000cm
Dieptes 2500cm t/m 6000m (veranda met glas kan max. tot 4000cm)
Staanders 2 of 3 (groter dan 6 meter) of 4 (vrijstaand) met een standaard hoogte van 2500m

Dakmateriaal

Polycarbonaat(opaal/helder) & Glas

Zijwanden

Sandwichpanelen, Aluminium, (vaste) glas/glazenschuifwanden, polycarbonaat

Uw verandaspecialist in Brabant!

Wij helpen u graag aan een mooie overkapping!

Woont u in Brabant en heeft u interesse onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor uw tuin!

Contact

Vraag direct online een offerte aan.

Prijsindicatie op maat binnen 3 werkdagen.