Skip to main content

Overkapping Brabant

Overkapping voor uw tuin in Brabant

Een tuinoverkapping die écht wat extra's heeft

Bent u op zoek naar een overkapping voor uw tuin in Brabant? Dan helpen wij u graag! Wij bieden u overkappingen en veranda’s aan die bekend staan om niet alleen hun uitstraling, maar ook kwaliteit. Wat krijgt u? Een hoogwaardige overkapping voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Wij zorgen ervoor dat u nóg meer geniet van uw tuin.

Wilt u meer huis, maar niet minder tuin? Of wilt u graag droog in de tuin kunnen zitten? Wat uw droom ook is, 4 Seizoen Veranda bied overkappingen die bij u passen. Een tuinoverkapping zorgt er voor dat uw huis veel ruimer aanvoelt. Daarnaast beschermt deze uw meubilair ook tegen regen en andere weersomstandigheden. Win-win! Wij bieden verschillende mogelijkheden om onze standaard veranda’s uit te breiden. Zo krijgt u een veranda die perfect bij u past. Kortom, wilt u een overkapping in Brabant? Kies dan voor een veranda van 4 Seizoen Veranda

Veranda - scheelt in kosten - montage

Wat is een overkapping?

Onze zekerheden

Een overkapping is een houten of aluminium geraamte met een dak erop. Deze wordt in principe altijd in uw tuin geplaatst. De overkapping steunt meestal op twee of meer staanders. Dit zorgt ervoor dat het geheel erg stabiel is. Het dak van de overkapping loopt af en wordt meestal van polycarbonaat of glas gemaakt. De overkapping kan makkelijk worden uitgebreid met allerlei accessoires en upgrades. Denk hierbij aan spie’s, LED-verlichting en zonwering. Ook bestaat er de mogelijkheid om de overkapping uit te breiden met glazen schuifwanden en zijpanelen. Dit zorgt voor een complete tuinkamer/serre. Puur genieten wanneer u in de koudere maanden tóch buiten wilt zitten.

Contact opnemen

Onze zekerheden

 • Hoogwaardig aluminium
 • Luxe uitstraling & weersbestendig
 • Incl. inmeten, maatwerk, montage en service
 • Levertijd 2 weken
 • 10 jaar garantie op aluminium, 5 jaar op poedercoating en 1 jaar montage

Carport Brabant

Duurzame & luxe carport

Wilt u een aluminium carport voor uw huis in Brabant? Dat regelen we graag! Naast onze fantastische tuinoverkappingen en serre’s realiseren wij namelijk ook prachtige carports. Onze carport zijn niet alleen duurzaam, maar hebben ook een luxe uitstraling. De carport is natuurlijk uit te breiden met diverse opties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Carport
Carport
Serre - front shot

Serre met glazen schuifwanden

Serre / tuinkamer Brabant

Door glazen zijwanden, schuifwanden en zonwering toe te voegen verandert u uw veranda gemakkelijk in een serre/tuinkamer. Onze glazen schuifwanden zijn van 10mm dik veiligheidsglas en worden geplaatst in een aluminium onderrails. Zo zit u niet alleen droog maar ook veilig. Super fijn wanneer u in de koude maanden toch buiten wilt zitten.

Serre's

Uw veranda op maat geleverd

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Wij willen dat u tevreden bent. Om u compleet te voorzien van uw wensen zijn onze overkappingen samen te stellen met allerlei opties en accessoires. Denk hierbij aan opties zoals zijwanden van glas, polycarbonaat of aluminium. Wilt u LED-verlichting? Ook dat bieden wij. U krijgt altijd 10 jaar garantie op aluminium, 5 jaar op poedercoating en 1 jaar montage. Bekijk anders de brochure eens.

Ik wil meer weten?

Kleuren

 • Creme wit
 • Antraciet

Afmetingen

Breedtes 3000cm t/m 12000cm
Dieptes 2500cm t/m 6000m (veranda met glas kan max. tot 4000cm)
Staanders 2 of 3 (groter dan 6 meter) of 4 (vrijstaand) met een standaard hoogte van 2500m

Dakmateriaal

 • Polycarbonaat(opaal/helder)
 • Glas

Zijwanden

 • Sandwichpanelen
 • Aluminium
 • Glas
 • Glazenschuifwanden
 • Polycarbonaat

Wij helpen u graag aan een mooie overkapping!

Uw verandaspecialist in Brabant!

Woont u in Brabant en heeft u interesse onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor uw tuin!

Contact

Ook jouw tuin upgraden? Vraag snel een offerte aan!

Google Rating
4.9
Based on 136 reviews
js_loader