Skip to main content

SCHUIFWANDEN VERANDA

Het hele jaar genieten

Veranda met Schuifwanden

Uw tuin verrijken met een stijlvolle veranda met schuifwanden? Dan bent u bij 4 Seizoen Veranda aan het juiste adres. Onze veranda’s met schuifwanden zijn van robuuste kwaliteit. Zo bent u verzekerd dat uw veranda met glazen schuifwand jarenlang meegaat. Heeft u al een (hout/aluminium) veranda staan en zou u graag de voorkant willen sluiten met glazen schuifwanden? Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van schuifwanden voor uw bestaande veranda.

  • 10 mm gehard glas (veiligheidsglas)
  • Hoogwaardig aluminium onderrails
  • Incl. tochtstrip en handvaten
  • Op maat geleverd
  • Duurzaam en onderhoudsarm
  • Levertijd 2 weken
  • Áltijd 5 jaar garantie
Ik wil een Veranda met Schuifwanden
Veranda met schuifwanden kopen? 4 Seizoen Veranda | Veranda
Altijd op maat gemaakt

Voordelen veranda met schuifwanden

Uiteraard brengt het plaatsen van een veranda met schuifwand vele voordelen met zich mee. Zo zijn onze glazen schuifwand veranda’s naar uw wens samen te stellen. Ook zijn onze veranda’s duurzaam én onderhoudsarm.

Brochure downloaden
Overkapping Den Bosch | Serre kopen | Glazen Veranda

U heeft er geen omkijken naar

Uw veranda met schuifwand op maat

Wij vinden het belangrijk dat uw veranda met schuifwand volledig naar uw wens is. Daarom kunt u uw veranda zelf samenstellen met allerlei opties en accessoires. U kunt bijvoorbeeld verschillende kleuren en materialen kiezen. Op deze manier past uw veranda met schuifwand volledig bij uw tuin en interieur.

Veranda laten plaatsen door een specialist
Verzekerd van jaren lang plezier

Duurzaam en onderhoudsarm

Onze veranda’s met (glazen) schuifwanden zijn duurzaam én onderhoudsarm. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal wat jarenlang meegaat. Mocht er toch iets fout gaan? Geen zorgen. U krijgt 5 jaar garantie én een heel jaar op de montage. Zo bent u verzekerd van jarenlang tuinplezier.

Contact
Veranda met glazen schuifwanden open? 4 Seizoen Veranda | Veranda op maat | Veranda laten monteren

Snel genieten van Veranda?

Uw veranda ontzettend snel geleverd

Wanneer u een bestelling bij ons heeft gedaan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk
kunnen genieten van uw veranda. Daarom is onze levertijd 2 weken! Wij spreken van te voren altijd een datum met u af waarop ons montageteam langskomt om de veranda met schuifwand te plaatsen.

Contact

Uw droomveranda

Opaal- of toch helder glas?

Wij bieden onze veranda’s met schuifwand aan in opaal of helder glas. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de veranda en schuifwand volledig naar uw smaak zijn. Heeft u een andere wens voor uw veranda? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!

Contact
overkapping Brabant | Serre Brabant | Carport Brabant | Glazen Veranda
4 Seizoen Veranda Overkapping Breda - Serre - Glazen Veranda - Glazen schuifwand | Veranda Kosten

Snel genieten van Veranda?

De Glazen Schuifwanden van 4 Seizoen Veranda

Een veranda met glazen schuifwand is een stijlvolle manier om meer leefruimte te creëren in uw tuin. Met glazen schuifwanden aan de voorzijde van uw veranda zorgt u voor een stukje afscherming en creëert u een dichte ruimte. Kortom: een glazen veranda haalt in elk seizoen het maximale uit uw tuin.

Contact
Onze glazen veranda's bekijken?

Onze showroom

Wilt u onze veranda’s met schuifwanden in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Oirschot. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste veranda met schuifwand voor u neer.

Plan een afspraak
Afwerking & Montage

Bekijk ons werk

Montage veranda door specialist - Uw Veranda laten monteren door een professional | Veranda op maat

Volledig op maat, hoogwaardige kwaliteit én snel geplaatst

Kies voor een Veranda met Schuifwanden van 4 Seizoen Veranda

Onze moderne veranda’s met schuifwand zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor is uw nieuwe veranda niet alleen robuust, maar ook onderhoudsarm en duurzaam. Onze veranda’s worden op maat gemaakt. Zo krijgt u een unieke uitbreiding aan uw huis. Tot slot krijgt u 5 jaar garantie op de veranda én 1 jaar op de montage. Kortom, koopt u een veranda met schuifwand bij 4 Seizoen Veranda? Dan bent u verzekerd van een prachtige upgrade.

Ik wil een glazen veranda

Vraag direct online een offerte aan.

Prijsindicatie op maat binnen 3 werkdagen.