Skip to main content

ALUMINIUM VERANDA

Stijlvolle tuinoverkapping

Aluminium veranda

Of het nu zomer, winter, droog of nat is, met een aluminium veranda van 4 Seizoen Veranda geniet u het hele jaar door. Onder onze prachtige veranda’s zit je namelijk altijd droog. Doordat de veranda’s van aluminium zijn gemaakt zijn ze niet alleen erg stabiel, maar ook weerbestendig. Zo bent u er van verzekerd dat uw veranda jaren mee gaat.

  • Hoogwaardig aluminium
  • Onderhoudsarm & Duurzaam
  • Licht in gewicht en zeer sterk materiaal
  • Incl. inmeten, maatwerk, montage en service
  • Levertijd 2 weken
  • 5 jaar garantie
Ik wil een aluminium veranda
Veranda - Overkapping - Serre | Veranda op maat | Veranda laten monteren
Aluminium veranda op maat

Aluminium, niet in één, maar twee kleuren!

Wanneer u kiest voor een aluminium veranda wilt u natuurlijk wel dat deze bij uw tuin past. Hierom bieden wij onze veranda’s aan in twee kleuren: Antraciet en crème wit. Wilt u toch een andere kleur? Vraag naar de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee.

Brochure downloaden
Veranda - Overkapping - Serre

Specialist in aluminium veranda's

Hoogwaardig aluminium

Onze veranda’s worden gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hierdoor zijn ze niet alleen makkelijk in gebruik, maar zijn ze ook zeer weerbestendig. Op deze manier gaat uw veranda jaren mee. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan? Geen zorgen. U krijgt 5 jaar garantie op de veranda én een heel jaar op de montage. Zo zit u altijd goed, én droog.

Veranda laten plaatsen door een specialist
Onze specialiteit

Onze showroom

Wilt u onze aluminium veranda’s in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Oirschot. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste aluminium veranda’s neer.

Plan een afspraak

Speciaal voor u gemaakt

Veranda's bij 4 Seizoen Veranda's

Onze veranda’s zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hierdoor is uw nieuwe veranda niet alleen robuust, maar ook onderhoudsarm en duurzaam. Onze veranda’s worden op maat gemaakt, zo krijgt u een unieke uitbreiding aan uw huis. Tot slot krijgt u 5 jaar garantie op de veranda én 1 jaar op de montage. Kortom, koopt u een Veranda bij 4 Seizoen Veranda? Dan bent u verzekerd van een prachtige upgrade.

Neem contact met ons op
Veranda in tuin | Serre kopen | Veranda op maat
Afwerking & Montage

Bekijk ons werk

Vraag direct online een offerte aan.

Prijsindicatie op maat binnen 3 werkdagen.