Skip to main content

Veranda aan huis

Veranda aan huis

Stijlvolle tuinoverkapping

Tijdens de laatste zomerstralen van het jaar nog even genieten van uw tuin onder het genot van een goed boek. Dat klinkt toch heerlijk? Met een veranda aan huis zit u altijd droog, warm, veilig en toch buiten. En het wordt nog beter, met de aluminium veranda’s van 4 Seizoen Veranda heeft u ook nog een weinig onderhoud. Kortom, kiest u voor een veranda aan huis dan kiest u voor puur genot.

  • Hoogwaardig aluminium
  • Onderhoudsarm & Duurzaam
  • Licht in gewicht en zeer sterk materiaal
  • Incl. inmeten, maatwerk, montage en service
  • Levertijd 2 weken
  • 5 jaar garantie
Ik wil een veranda aan huis
Serre - binnekant

Aluminium, niet in één, maar twee kleuren!

Wanneer u kiest voor een aluminium veranda wilt u natuurlijk wel dat deze bij uw tuin past. Hierom bieden wij onze veranda’s aan in twee kleuren: Antraciet en crème wit. Wilt u toch een andere kleur? Vraag naar de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee.

Brochure downloaden
Kosten veranda

Waarom een veranda aan huis?

Specialist in aluminium veranda's

Een veranda aan huis biedt u vele voordelen. Allereerst vergroot een veranda de leefruimte van uw huis en biedt deze een extra ruimte om te ontspannen en te genieten. Daarnaast bescherm een veranda u (en uw spullen) tegen het weer, uw spullen staan namelijk altijd droog en veilig. Daarnaast kan een veranda ook de waarde van uw woning verhogen, wat in de toekomst kan helpen bij het verkopen van uw huis. Kortom, een veranda aan huis is een aantrekkelijke investering.

Ik wil een veranda aan huis

Onze showroom

Onze specialiteit

Wilt u onze aluminium veranda’s in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Oirschot. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste veranda’s aan huis neer.

Plan een afspraak

Uw leefruimte vergroten

De voordelen van een veranda aan huis

Een veranda aan huis is dé manier om uw leefruimte te vergroten. Het is de meest populaire optie voor huiseigenaren die hun huis willen verbeteren zonder de drukte en kosten van een complete renovatie. De uitbreiding biedt een extra ruimte om te ontspannen en te genieten, compleet beschut van het weer. U kunt ervoor kiezen om een veranda te laten plaatsen die aansluit op uw huidige woonkamer of keuken, of u kunt ervoor kiezen om een compleet afzonderlijke ruimte te creëren voor uw veranda. Of u nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen in de natuur of een plek om gasten te ontvangen, een veranda aan huis is de perfecte manier om uw leefruimte te vergroten.

Grotere leefruimte
Serre - binnekant

Beschermt tegen het weer

De voordelen van een veranda aan huis

Een veranda aan huis biedt bescherming tegen het weer. U kunt altijd buiten zitten, of het nu regent, stormt of sneeuwt, u zit droog en veilig. Hierdoor kunt u genieten van uw terras of tuin zonder zich zorgen te hoeven maken over oncomfortabele weersomstandigheden. Daarnaast biedt een veranda de mogelijkheid om uw terras of tuinmeubelen op te slaan, zo zijn deze beschermd tegen de het weer en gaan deze langer mee. Het wordt nog beter, een veranda kan namelijk worden voorzien van screens of ramen, hierdoor kunt u profiteren van de natuurlijke lichtinval en het buitengevoel, zonder dat u last heeft van insecten of oncomfortabele temperaturen. Kortom, een veranda aan huis is een geweldige manier om beschermd te zijn tegen het weer en toch te kunnen genieten van uw terras of tuin.

Aluminium veranda's

De voordelen van een veranda aan huis

Een veranda kan een significante impact hebben op de waarde van uw woning. Deze gewilde toevoeging is voor potentiële kopers ook aantrekkelijk omdat het niet alleen de leefruimte vergroot, maar een veranda verliest de waarde niet snel. Hierdoor is het een veilige investering. Wij bieden aluminium veranda’s op maat. Zo is er altijd iets wat past bij uw woning. Kortom, kies voor 4 Seizoen Veranda, dan zit u altijd goed.

Bespreek de mogelijkheden
Serre - front shot

Waarom kiezen wij voor Aluminium?

Onderhoudsarm, duurzaam en goedkoop

Aluminium is de meest populaire keuze voor veranda’s vanwege zijn vele voordelen. Ten eerste is aluminium onderhoudsarm. Het roest niet en is bestand tegen weersinvloeden zoals regen, zon en sneeuw. Dit betekent dat een veranda van aluminium langer meegaat dan een houten veranda. Ten tweede, aluminium is licht van gewicht en sterk. Dit is ook reden dat wij veranda’s op maat kunnen bieden. Aluminium is namelijk makkelijk om mee te werken. Daarnaast is aluminium een stuk goedkoper dan andere materialen, zo houdt u geld over en wie wil dat nou niet. Kortom, een veranda van aluminium is een uitstekende keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een onderhoudsarme, veilige en budgetvriendelijke optie, volledig op maat.

Waarom geen houten veranda?

Kies voor aluminium

Wanneer u kiest voor een veranda aan huis is het verstandig om te kiezen voor aluminium. Dit omdat hout een flink aantal nadelen heeft. Allereerst is hout onderhevig aan rot, schimmel en insecten beschadiging. Dit betekent dat houten veranda’s regelmatig moeten worden onderhouden en gerepareerd, wat extra kosten met zich meebrengt. Dit wordt stiekem best duur. Daarnaast zijn houten veranda’s gevoelig voor verkleuring en vervorming als gevolg van weersinvloeden zoals regen, zon en sneeuw. Hierdoor wordt de veranda steeds minder mooi én heeft dit een impact op de waarde van uw woning. Tot slot zijn houten veranda’s vaak duurder dan andere materialen, zoals aluminium. Dit maakt dat een houten veranda aan huis minder budgetvriendelijk is. Kies daarom voor een aluminium veranda.

Ik wil een aluminium veranda
Aluminium
Veranda voordelen

Veranda aan huis laten monteren

Kies voor een specialist

Om zorgen en drukte te voorkomen is het verstandig om een veranda te laten monteren door een professional. Zo bent u er zeker van dat de installatie veilig, efficiënt en volgens regelgeving verloopt. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat de veranda correct geplaatst wordt, zo loopt u niet tegen onverwachte problemen aan. Kortom, laat uw veranda monteren door een specialist. Zo weet u zeker dat alles goed, snel én veilig verloopt.

Ik wil een veranda laten monteren

Ook jouw tuin upgraden? Vraag snel een offerte aan!

Google Rating
4.8
Based on 119 reviews
js_loader