Skip to main content

SERRE KOSTEN

Unieke serre, volledig op maat

De kosten van een serre

Wat zijn de kosten voor een serre? Wanneer u overweegt een serre te (laten) plaatsen, wilt u uiteraard inzicht krijgen in de verwachte kosten. Er zijn veel verschillende factoren die de prijs beïnvloeden kunnen beïnvloeden, hierom adviseren we altijd om persoonlijk contact op te nemen of een offerte aan te vragen. Op deze manier krijgt u een nauwkeurig beeld van wat uw wensen voor invloed hebben op de kosten.

  • Afmetingen
  • Materiaal
  • Type dak
  • Extra functies & accessoires
  • Montage
Ik wil prijsadvies op maat
4 Seizoen Veranda Overkapping Breda - Serre - Glazen Veranda - Glazen schuifwand | Veranda Kosten

Specialist in aluminium serre's op maat

Factoren rondom de kosten van een serre

Er zijn een aantal factoren die impact hebben op de kosten. Denk hierbij aan de afmetingen, het materiaal, het type dak, de kwaliteit van montage en eventueel andere functies en / of extra accessoires / wensen. Wilt u weten wat uw serre ongeveer gaat kosten? Vraag snel een offerte aan, compleet vrijblijvend. Of neem contact met ons op.

Offerte aanvragenContact

Afmetingen

Materiaal

Type dak

Extra opties / Accessoires

Montage

Onze specialiteit

Onze showroom

Wilt u onze aluminium serre’s in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste serre’s neer.

Plan een afspraak

Nog even samenvattend

Wat kost een serre?

Kortom, de kosten van uw serre zijn sterk afhankelijk van uw wensen. De grootte, het materiaal en het type dak hebben direct invloed op de kosten van uw serre. Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen voor extra opties en het laten monteren van uw serre. Gemiddeld kost een aluminium serre tussen de €3.000,- en €30.000 euro. Wilt u weten wat uw droomserre kost? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag.

Veranda Breda | Aluminium Veranda Kosten

Vraag direct online een offerte aan.

Prijsindicatie op maat binnen 3 werkdagen.