Skip to main content

OVERKAPPING KOSTEN

Unieke overkapping, volledig op maat

De kosten van een overkapping

Zoekt u naar de ideale overkapping voor uw tuin, terras of oprit? De kosten van een overkapping kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Bij 4 Seizoen Overkapping helpen we u graag om een keuze te maken die past bij uw budget en wensen. Hieronder leest u alles over de kosten van een overkapping.

  • Afmetingen
  • Materiaal
  • Type dak
  • Extra functies & accessoires
  • Montage
Ik wil prijsadvies op maat
Veranda - Overkapping - Serre

Specialist in aluminium overkappingen op maat

Factoren rondom de kosten van een overkapping

Er zijn een aantal factoren die impact hebben op de kosten. Denk hierbij aan de afmetingen, het materiaal, het type dak, de kwaliteit van montage en eventueel andere functies en / of extra accessoires / wensen. Wilt u weten wat uw overkapping ongeveer gaat kosten? Vraag snel een offerte aan, compleet vrijblijvend. Of neem contact met ons op.

Offerte aanvragenContact

Afmetingen

Materiaal

Type dak

Extra opties / Accessoires

Montage

Onze specialiteit

Onze showroom

Wilt u onze aluminium overkappingen in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt, kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste overkappingen neer.

Plan een afspraak

Nog even samenvattend

Wat kost een overkapping?

Kortom, de kosten van uw overkapping zijn sterk afhankelijk van uw wensen. De grootte, het materiaal, en het type overkapping hebben direct invloed op de kosten. Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen voor extra opties zoals verlichting en verwarming, en het laten monteren van uw overkapping. Gemiddeld kost een aluminium overkapping tussen de €2.500,- en €25.000 euro. Wilt u weten wat uw droomoverkapping kost? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag.

Veranda - Overkapping - Serre

Vraag direct online een offerte aan.

Prijsindicatie op maat binnen 3 werkdagen.