Skip to main content

CARPORT KOSTEN

Unieke veranda, volledig op maat

Wat zijn de kosten van een aluminium carport?

Het plaatsen van uw ideale carport heeft natuurlijk geen vast prijskaartje. De kosten van uw nieuwe carport zijn sterk afhankelijk van een aantal aspecten. Denk hierbij aan materiaalkosten en installatiekosten. Ook hebben de uitbreidingsmogelijkheden impact op de prijs van uw nieuwe carport. Geen zorgen, we zijn altijd transparant en eerlijk. Nieuwsgierig naar wat uw nieuwe aluminium carport zou kosten? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

Ik wil prijsadvies op maat
Carport Tilburg | 4 Seizoen Veranda
Onze specialiteit

Hoe worden de kosten van uw aluminium carport bepaald?

Zoals hierboven kort besproken zijn de kosten sterk afhankelijk van uw wensen. Denk hierbij aan de materiaalkosten. Kiest u voor een glazen of voor polycarbonaat dak? Wilt u volledig afgesloten zijwanden of kiest u voor een spie? Uw wensen hebben natuurlijk impact op de kosten. Ook zijn de installatiekosten sterk afhankelijk van de constructie en locatie van uw carport. Hieronder een overzicht:

Volledig op maat

De materiaal kosten van een carport

Een groot onderdeel van de totale kosten van een carport is het materiaal dat wordt gebruikt. Bij 4SeizoenVeranda gebruiken wij uitsluitend aluminium. Aluminium staat bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ook is het een materiaal dat we makkelijk kunnen toepassen. Zo kunnen we iedere carport op maat maken. U heeft natuurlijk altijd de keuze hoe uw veranda er uit komt te zien. Kiest u voor gesloten sandwichpanelen of een open spie? Ook heeft de keuze voor het dakmateriaal impact op de prijs. Kiest u voor glas of voor polycarbonaat? Kortom, de kosten zijn sterk afhankelijk van het materiaal waarmee we aan de slag gaan.

Veranda - Overkapping - Serre

één jaar garantie op de montage

De installatie kosten van een carport

Naast de materiaalkosten zijn er natuurlijk installatiekosten. De montage is sterk afhankelijk van de grootte van uw carport en de locatie hiervan. Hoe groter en gecompliceerder de installatie, hoe meer het project zal kosten. Gelukkig proberen wij altijd zo effectief en nauwkeurig mogelijk te werken. Hierdoor houden we de kosten laag. Daarnaast bieden we altijd een jaar garantie op de montage. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Op zoek naar een veranda specialist? Veranda laten plaatsen?

Onderhoudsarm en duurzaam

De onderhoudskosten van een carport

Hoewel de onderhoudskosten niet zijn inbegrepen in de aanschaf en montage van een carport is het belangrijk dat u er wel rekening mee houdt. Gelukkig vallen deze reuze mee. Dit omdat aluminium relatief onderhoudsarm is. Zorg er wel voor dat u uw carport goed schoonmaakt en eens in de zoveel tijd eens goed inspecteert. Dan vallen de kosten reuze mee.

Overkapping - Serre - Terras - Carport
Onze specialiteit

Onze showroom

Wilt u onze aluminium veranda’s in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste veranda’s neer.

Plan een afspraak

Nog even samenvattend

Zo worden de kosten van uw aluminium carport bepaald

De totale kosten van een aluminium carport worden dus bepaald door de materiaalkosten, de installatiekosten en eventueel de onderhoudskosten. Wilt u weten wat u kwijt zal zijn voor uw droom-carport? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden. Tot snel!

OfferteContact
Carport Tilburg | 4 Seizoen Veranda

Vraag direct online een offerte aan.

Prijsindicatie op maat binnen 3 werkdagen.