Skip to main content

VERANDA KOSTEN

Unieke veranda, volledig op maat

De kosten van een veranda

Wat kan een veranda kosten? Wanneer u een veranda wilt (laten) plaatsen wilt u natuurlijk weten wat u kunt verwachten van de prijs. Hoewel we de factoren kunnen bespreken die impact hebben op de kosten, raden we altijd aan contact op te nemen of een offerte op te vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  • Afmetingen
  • Materiaal
  • Type dak
  • Extra functies & accessoires
  • Montage
Ik wil prijsadvies op maat
Veranda Breda | Aluminium Veranda Kosten

Specialist in aluminium veranda's op maat

Factoren rondom de kosten van een veranda

Er zijn een aantal factoren die impact hebben op de kosten. Denk hierbij aan de afmetingen, het materiaal, het type dak, de kwaliteit van montage en eventueel andere functies en / of extra accessoires / wensen. Wilt u weten wat uw veranda ongeveer gaat kosten? Vraag snel een offerte aan, compleet vrijblijvend. Of neem contact met ons op.

Offerte aanvragenContact

Afmetingen

Materiaal

Type dak

Extra opties / Accessoires

Montage

Onze specialiteit

Onze showroom

Wilt u onze aluminium veranda’s in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste veranda’s neer.

Plan een afspraak

Nog even samenvattend

Wat kost een veranda?

Zoals hierboven beschreven zijn de kosten van uw veranda sterk afhankelijk van uw wensen. De grootte, het materiaal en het type dak bepalen de kosten van de veranda. Daarnaast kunt u kiezen voor extra opties en het laten monteren van uw veranda. De kosten zijn dus erg variabel. Een aluminium veranda kan gemiddeld ergens tussen de €3.000,- en €30.000 euro kosten. Wilt u weten wat uw veranda kost? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag.

4 Seizoen Veranda Overkapping Breda - Serre - Glazen Veranda - Glazen schuifwand | Veranda Kosten

Vraag direct online een offerte aan.

Prijsindicatie op maat binnen 3 werkdagen.