Skip to main content

Veranda op maat

Moderne Veranda op maat

Het hele jaar genieten

Een stijlvolle veranda op maat laten plaatsen? Dan bent u bij 4SeizoenVeranda aan het juiste adres! Door de extra woon- en leefruimte die gecreëerd wordt kunt u volop genieten van huis en tuin. Meestal bestaat een veranda uit een aflopend schuin dak, bevestigd aan uw woning met eventueel zijwanden naar keuze. Onze veranda’s op maat zijn van hoogwaardige kwaliteit, voor een erg aantrekkelijke prijs.

 • 10 mm gehard glas (veiligheidsglas)
 • Hoogwaardig aluminium onderrails
 • Incl. tochtstrip en handvaten
 • Op maat geleverd
 • Duurzaam en onderhoudsarm
 • Levertijd 2 weken
 • Áltijd 5 jaar garantie
Ik wil een veranda met schuifwanden
Serre - binnekant

Wat houdt een veranda op maat in?

Uw droomveranda

Wij streven ernaar om uw veranda volledig naar uw wens te leveren. Daarom zijn onze veranda’s volledig op maat. Zo is het écht een toevoeging aan uw huis en tuin. U geeft uw wensen door, en wij denken graag met u mee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Brochure downloaden

Veranda accessoires

U heeft er geen omkijken naar

Om uw veranda te personaliseren hebben wij een tal van extra opties beschikbaar. Zo zijn onze veranda’s te leveren met glazen schuifwand, zonnewering of LED verlichting. We bieden keuzes uit dakmateriaal en opties voor verschillende glassoorten. U bepaalt, wij realiseren.

Veranda laten plaatsen door een specialist

Voordelen van een Veranda op maat

Verzekerd van jaren lang plezier

Een unieke veranda op maat, volledig naar uw smaak. Dat is het doel waar wij voor gaan. En dat voor een aantrekkelijke prijs! Samen plaatsen wij uw perfecte veranda.

 • Maatwerk
 • Hoogwaardig materiaal
 • Onderhoudsarm & duurzaam
 • Robuuste kwaliteit
 • Levertijd 2 weken
 • 5 jaar garantie
Contact
Veranda beed aanzicht

Aluminium veranda op maat

Snel genieten van Veranda?

Onze materialen zijn van de beste kwaliteit. Zo weten we zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw veranda. We bieden vele opties om uw veranda te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan zijwanden van glas, polycarbonaat of aluminium. Een aluminium veranda is licht van gewicht en onderhoudsarm. Daarnaast kan het de meest extreme weersomstandigheden aan.

Contact

Glazen schuifwanden in uw veranda?

Uw Veranda volledig op maat gemaakt

Een glazen schuifwand aan de voorkant van uw veranda zorgt voor een stukje afscherming. Hiermee creëert u een dichte woonruimte die beschermd is tegen wind, regen en kou. Zo kunt u het hele jaar genieten van uw glazen veranda, weer of geen weer! U kunt kiezen tussen opaal of helder glas. Daarnaast bieden wij de optie om privacy glas te leveren.

Contact
Glazen schuifwanden
Overkapping

Veranda op maat laten plaatsen?

Snel genieten van uw Veranda?

Nadat u uw wensen heeft doorgegeven plannen we een afspraak in waarbij onze klantadviseur langskomt voor advies op locatie. Vervolgens wordt er een offerte opgesteld en wordt er een datum afgesproken waarop ons montageteam langskomt om de veranda te plaatsen. Snel genieten van een veranda op maat? Bij 4SeizoenVeranda is de levertijd 2 weken.

Contact

Onze showroom

Onze glazen veranda's bekijken?

Wilt u de mogelijkheden in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt kunt u langskomen. Wij denken graag met u mee. Samen zetten wij de mooiste veranda op maat voor u neer.

Plan een afspraak
Serre - binnekant

Dé verandaspecialist

Snel genieten van uw Veranda?

Wanneer u een veranda op maat wil laten plaatsen is 4SeizoenVeranda de perfecte keuze. Wij leveren specialistisch maatwerk waarmee we u graag blij maken. Op zoek naar een moderne manier om uw leefruimte te optimaliseren? Vraag direct online een offerte aan, of kom langs in onze showroom.

Contact

Ook jouw tuin upgraden? Vraag snel een offerte aan!

Google Rating
4.8
Based on 119 reviews
js_loader