Skip to main content

Overkapping kopen

Overkapping kopen

Stijlvolle tuinoverkapping

Wilt u een overkapping kopen? Of bent u nog op zoek naar de juiste upgrade voor uw tuin? 4 Seizoen Veranda helpt u graag. Met jaren ervaring weten wij de juiste overkapping samen te stellen en te monteren in uw tuin. U heeft er verder geen omkijken naar.

  • Hoogwaardig aluminium
  • Onderhoudsarm & Duurzaam
  • Licht in gewicht en zeer sterk materiaal
  • Incl. inmeten, maatwerk, montage en service
  • Levertijd 2 weken
  • 5 jaar garantie
Ik wil een overkapping
Overkapping

Wat is een overkapping?

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Een overkapping is een ruimte die overdekt is met een kap. De voorzijde is open, zodat je kunt genieten van je tuin. Velen zien een overkapping als een uitbreiding van hun huis, zonder dat ze tuin hoeven in te leveren. Het is toch heerlijk om buiten te kunnen zitten en toch afgeschermd te zitten van weer en wind?

Brochure downloaden
Veranda voordelen

Overkapping montage door een specialist

Specialist in overkappingen

Het plaatsen van een overkapping is vakwerk. Hierom raden wij het altijd aan om deze te laten plaatsen door een specialist. Met onze jarenlange ervaring weten wij uw overkapping efficient en effectief te plaatsen. Toch nog twijfels? U krijgt bij ons altijd een jaar lang garantie op de montage. Zo bent u ervan verzekerd dat uw overkapping altijd goed staat.

Overkapping laten plaatsen door een specialist

Uw overkapping op maat geleverd

Speciaal voor u gemaakt

Wilt u een overkapping die echt bij uw tuin past. Een overkapping die niet alleen uw huis verrijkt, maar ook uw tuin nóg mooier maakt? Kies voor een overkapping op maat. Wij bij 4 Seizoen Veranda zorgen ervoor dat uw overkapping de juiste is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op.

Ik wil meer weten
Veranda - Luxe en comort

Overkapping specialist

Onze specialiteit

Met jarenlange ervaring weten wij u als geen ander te helpen. Wij kennen alle fijne kneepjes en trucjes van het vak. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u een overkapping krijgt die bij uw huis én tuin past. Hierna zorgen onze monteurs ervoor dat uw overkapping juist wordt gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren? Geen zorgen. Bij 4 Seizoen Veranda heeft u 5 jaar garantie op de overkapping en een jaar op de montage. Zo zit u altijd goed.

Ik wil een overkapping

Overkappingen bij 4 Seizoen Veranda's

Speciaal voor u gemaakt

Onze overkappingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit zorgt niet alleen voor een robuuste uitstraling, maar houdt uw overkapping ook onderhouds arm én duurzaam. U heeft er geen omkijken naar. Onze overkappingen worden altijd op maat gemaakt, u krijgt dus een unieke uitbreiding aan uw huis. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat u met alle vertrouwen onder uw overkapping kunt zitten. Zo krijgt u 5 jaar garantie op de overkapping zelf en ééen jaar op de montage. Kortom, koopt u een overkapping bij 4 Seizoen Veranda? Dan bent u verzekerd van prachtresultaat.

Neem contact met ons op
Veranda aan huis

Ook jouw tuin upgraden? Vraag snel een offerte aan!

Google Rating
4.8
Based on 119 reviews
js_loader